אין לי ספק, שחובבי האוכל שבינינו כבר שמעו את שם המסעדה שבכותרת.. בשנה האחרונה כמעט כל עיתון ומבקר מסעדות כתבו על "ילד הפלא ", שף אבי ביטון, רק בן 27 ובעלים ושף של מסעדה כבר שלוש שנים..
המסעדה ממוקמת בבן יהודה, לא רחוק משדרות נורדאו. המקום לא גדול ויש לו בר לבערך 10 אנשים ( המקום המועדף עלי) .
תמיד מקבלים שם יחס חם, גם מהשף בעצמו שיוצא אחרי סיבוב ההגשה לבדוק מה קורה ולהגיד איזו מילה טובה או מחמאה לנשים של המקום. פלרטטן כבר אמרנו?
אדורה זו מסעדת שף שמוגדרת כביסטרו. האוכל הוא שילוב של אוכל צרפתי וכל מיני רעיונות מרוקאיים ( כמו זעתר על בשר בקר או סביצ'ה על קרם חציל בלאדי..) והוא מעולה ולא יקר!
מנות ראשונות סביב ה- 35 ₪ ביניהן הסביצ'ה שהזכרתי, פטה כבד או טארט של פטריות חורש וגבינת עיזים- שלושת המועדפות עליי..
מנות עיקריות סביב ה 80 ₪ כמו שיפודי יען , או שיפודי בקר עם שומן טלה… ללקק את האצבעות.
המנה האחרונה שאכלתי גרמה לי ללקק גם את האצבעות אבל גם את הצלחת.. ואני לא מדברת בצורה מטאפורית..
בקיצור- מומלץ מומלץ מומלץ.. רצוי להזמין מקום ואם אפשר להגיע בלי רכב כי באיזור יש בעיית חניה…
עוד על מסעדת אדורה בשותים בתל אביב >>
אדורה: בן יהודה 226
03-6050896