צליאק הידוע בעברית כ"כרסת" הינה מחלה הגורמת נזק למעי הדק עקבות אכילת מוצרים המכילים גלוטן(=חלבון המצוי בחיטה). הפתרון הטוב ביותר לרגישות הזו הוא הימנעות מלאה מצריכת גלוטן.
מחלת הצליאק נחשבה בעבר כמחלת ילדות אך בשנים האחרונות עם עליית המודעות לנושא עלו מספר האבחונים בקרב האוכלוסיה.
המודעות יצרה ביקוש ומיד העלתה את רמת הנגישות לתפריטים ומזונות נטולי גלוטן בקרב חנויות מזון, מסעדות, ומרכזי אירוח ופנאי, בינהם מלון "סיסייד" אילת מרשת מלונות אסטרל.
למלון תודעה שירותית גבוהה לאורחיו ובין שירותיו הרבים מציע גם תפריט מיוחד לאנשים בעלי רגישות לגלוטן:
- לחם ללא גלוטן בארוחת בוקר וערב.
- קונפלקס ללא גלוטן (בארוחת בוקר).
- עוגיות ללא גלוטן- בארוחת בוקר וערב.
- פסטה ללא גלוטן בארוחת ערב.
ביתר הארוחות לרשות האורחים – בבוקר את כל הירקות וסלטים, חביתות וריבות . בארוחת הערב- מרקים, בשרים, תוספות כמו תפוח אדמה ודגים.
להזמנות ומבצעים במלון סיסייד אילת >>
ביקורות מלון סיסייד אילת >> נעשו על ידי מזמינים בלבד!